Trabalhos|Resumos Premiados
Clique no título do Trabalho|Resumo para maiores informações.
Prêmio DSM de Inovação Tecnológica na Área de Alimentos |
---|
1º Lugar | 2º Lugar | 3º Lugar | |||
---|---|---|---|---|---|
PASSIFLORA EDULIS PEEL IMPROVES INSULIN SENSITIVITY AND COUNTERACTS BODY WEIGHT GAIN AND ADIPOSITY, MODULATING INCRETINS AND ADIPOKINES IN HIGH-FAT DIET-FED RATS. |
EFFECT OF IN VITRO GASTROINTESTINAL DIGESTION AND COLONIC FERMENTATION ON THE VOLATILE COMPOUNDS AND OLIGOSACCHARIDES IN THE JACKFRUIT AND ARATICUM FRUITS EXTRACTS (ARTOCARPUS HETEROPHILLUS E ANNONA MARCGRAVII). |
CASHEW-APPLE (ANACARDIUM OCCIDENTALE L.) AND YACON (SMALLANTHUS SONCHIFOLIUS) FUNCTIONAL BEVERAGE IMPROVE THE DIABETIC STATE ON RATS. |
|||
Menção Honrosa | Menção Honrosa | Menção Honrosa | |||
IMPROVING MILK-CLOTTING CHARACTERISTICS OF BOVINE RENNET USING HIGH ISOSTATIC PRESSURE. |
PEPTIDES DERIVED FROM THE SOYBEAN β-CONGLYCININ EXERT HYPOCHOLESTEROLEMIC ACTIVITY BY INHIBITING THE HMG-COA REDUCTASE. |
VOLATILE PROFILE OF GOAT COALHO CHEESE ADDED PROBIOTIC LACTIC ACID BACTERIAS. |