Selecione seu idioma

Trabalhos|Resumos Premiados

Clique no título do Trabalho|Resumo para maiores informações.


Prêmio DSM de Inovação Tecnológica na Área de Alimentos
1º Lugar 2º Lugar 3º Lugar

PASSIFLORA EDULIS PEEL IMPROVES INSULIN SENSITIVITY AND COUNTERACTS BODY WEIGHT GAIN AND ADIPOSITY, MODULATING INCRETINS AND ADIPOKINES IN HIGH-FAT DIET-FED RATS.

EFFECT OF IN VITRO GASTROINTESTINAL DIGESTION AND COLONIC FERMENTATION ON THE VOLATILE COMPOUNDS AND OLIGOSACCHARIDES IN THE JACKFRUIT AND ARATICUM FRUITS EXTRACTS (ARTOCARPUS HETEROPHILLUS E ANNONA MARCGRAVII).

CASHEW-APPLE (ANACARDIUM OCCIDENTALE L.) AND YACON (SMALLANTHUS SONCHIFOLIUS) FUNCTIONAL BEVERAGE IMPROVE THE DIABETIC STATE ON RATS.

Menção Honrosa Menção Honrosa Menção Honrosa

IMPROVING MILK-CLOTTING CHARACTERISTICS OF BOVINE RENNET USING HIGH ISOSTATIC PRESSURE.

PEPTIDES DERIVED FROM THE SOYBEAN β-CONGLYCININ EXERT HYPOCHOLESTEROLEMIC ACTIVITY BY INHIBITING THE HMG-COA REDUCTASE.

VOLATILE PROFILE OF GOAT COALHO CHEESE ADDED PROBIOTIC LACTIC ACID BACTERIAS.